Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 augustus 2016

Revitalift Laser X3 Double Care, van L’Oréal Paris

In de Revitalift Laser X3 serie, de hoogwaardige anti-aging huidverzorging, introduceert L’Oréal Paris een extra krachtige huidbooster om gelijktijdig meerdere aging issues aan te pakken zoals rimpels, verslapping en pigmentvlekken: Laser X3 Double Care. Dit meldt L’Oréal Paris aan Careality.
L'Oréal Revitalift Laser x3_doublecare

De formule bestaat uit twee van de meest krachtige actieve anti-aging werkstoffen, het gepatenteerde Pro-Xylane molecuul van L’Oréal Paris en Vitamine CG (asorbyl glucoside). Double Care bestaat uit twee verschillende fasen, van elkaar gescheiden, zodat de werkzaamheid van de sterke concentraties nog beter behouden blijft.

De dubbele werking ziet men ook terug in het resultaat: direct effect middels verfijning en egalisering van het huidoppervlak en correctie van zichtbare rimpels. Het langdurige resultaat is zichtbaar in de vollere en versterkte huid.

All over huidverbetering
Uniek afgiftesysteem: de zeer geconcentreerde actieve ingrediënten zijn van elkaar gescheiden zodat ze direct na applicatie de sterkste werkzaamheid zullen hebben. Fase 1 bevat vitamine CG, een combinatie van vitamine C en glucose (om de stabiliteit van de vitamine C te behouden) voor een corrigerend, egaliserend en verhelderend effect. Fase 2 bevat 6% Pro-Xylane, het gepatenteerde L’Oréal Paris molecuul dat tot in de diepere huidlagen voor een herstellend effect zorgt.

Revitalift Laser X3 Double Care ligt vanaf deze maand in de winkel voor € 22,99.


Deel dit bericht:


Careality