Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 augustus 2016

Vernieuwde lijn Hydro scheersystemen van Wilkinson Sword

Ga je als man deze zomer voor een vakantiebaardje, laat je nu eindelijk je bakkebaarden eens staan of kies je juist voor ultra glad? En dan hebben we het alleen nog over de gezichtsbeharing. Vanaf nu is alles mogelijk, dankzij de vernieuwde lijn HYDRO scheer-
systemen die scheerspecialist Wilkinson Sword deze zomer presenteert. Scheren, trimmen, trillen en stylen: je doet het met de Hydro 3, Hydro 5, Hydro 5 Groomer of de Hydro 5 Power Select. De belangrijkste vernieuwing zit hem in het gel reservoir van de HYDRO  scheermessen: deze wordt door water geactiveerd en zorgt voor 40% minder wrijving * en hydrateert de huid** tijdens het scheren. Dit meldt Wilkinson Sword in een persbericht aan Careality.

Naast het vernieuwde gel reservoir hebben de scheerapparaten allemaal UltraGlide® mesjes met Skin Guards, een handige Flip Trimmer en speciaal ontworpen Guard Bar. Handig: de verschillende HYDRO mesjes passen op alle HYDRO scheersystemen.

De details
De gelkamers van het vernieuwde gel reservoir van de UltraGlide® mesjes beschikken over micro-openingen die ervoor zorgen dat de gel gelijkmatig over de huid wordt verdeeld. Zo glijden de mesjes moeiteloos over de huid, zelfs bij herhaalde scheerbewegingen. De mesjes hebben verder Skin Guards, deze verminderen voor 40% de wrijving op de huid * en zorgen zo voor meer comfort tijdens het scheren. Door de combinatie van lengte- en dwarsgroeven van de Guard Bar wordt de huid strak getrokken om ook zo huidirritatie te helpen voorkomen. De Flip Trimmer maakt het verder mogelijk om moeilijk bereikbare plekjes (zoals onder de neus en bij de bakkebaarden) netjes te kunnen scheren of te trimmen. Je hoeft hiervoor alleen het gel reservoir met de duim te kantelen.

Energizer Wilkinson Sword Hydro 5 relaunch zomer 2016Een kwestie van kiezen
Welk scheersysteem je kiest, hangt helemaal af van je persoonlijke scheerwensen. De Hydro 5 Power Select is het eerste natscheersysteem met drie individueel instelbare vibratieniveaus. Door zelf te kiezen voor een ’laag’, ’gemiddeld’ of ’hoog’ niveau, heb je als gebruiker merkbaar minder huidirritaties***. De Hydro 5 Groomer is een 4-in-1-scheerapparaat dat de voordelen van verschillende stylingtools combineert: hij trimt, scheert, stylt en houdt het vochtgehalte van de huid op peil. De compacte trimmer van de Hydro 5 Groomer maakt elke baardstijl mogelijk, maar kan ook voor andere lichaams-
beharing worden gebruikt. De Hydro 5 en Hydro 3 beschikken over respectievelijk 3 en 5 UltraGlide® mesjes.

Verkrijgbaarheid en consumenten verkoop-adviesprijs
De vernieuwde lijn scheersystemen van Wilkinson Sword is al vanaf juli verkrijgbaar in de winkels. De adviesprijzen zijn als volgt: Hydro 3 scheersysteem €6,99 (navulling 4 mesjes €9,99) , Hydro 5 €8,99 (navulling 4 mesjes €14,49), Hydro 5 Groomer €14,99 en de Hydro 5 Power Select  €12,99 (navulling 4 mesjes voor Hydro Groomer en Power Select €14,99).

* Gemiddeld vs Quattro Titanium glijstrip
** Hydraterend effect enkel tijdens het scheren
***Versus de standaard Hydro 5

 


Deel dit bericht:


Careality