Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 augustus 2016

Boek: Kookboek bij dementie

Op dit moment zijn er in Nederland ruim 260.000 mensen met dementie. Naar verwachting zal dit aantal de komende jaren sterk toenemen. Onderzoek laat zien dat gezonde voeding kan helpen om het risico op dementie te verkleinen. Kookboek bij dementie bevat talloze tips, adviezen en 100 heerlijke recepten gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek over voedselproducten en voedingsstoffen. Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Kosmos Uitg Kookboek bij dementieKookboek bij dementie is een onmisbaar boek voor iedereen die gezond oud wil worden en voor iedereen die al met dementie geconfronteerd is. Slim omgaan met voeding heeft ook bij eenmaal geconstateerde dementie positieve invloed. Je leert meer over de dieetpatronen die voor gezonde hersenen zorgen en hoe je deze kennis in je levensstijl kunt integreren.

-Betrouwbaar en up-to-date advies o.b.v. recent wetenschappelijk onderzoek
-100 heerlijke recepten
-Heldere achtergrondinformatie

Het voorwoord is geschreven door Ruud Dirkse, auteur van de populaire dementieboeken Had ik het maar geweten, (O)pnieuw geleerd, oud gedaan en Handig bij dementie. “Ik ben er een groot voorstander van dat mensen met dementie zo min mogelijk tafeltje-dek-je krijgen en zo veel mogelijk samen met anderen blijven koken en eten. Tijdens een gezellige maaltijd eet je meer en koken en eten zijn belangrijke sociale activiteiten. Wie weet wel met dit boek en de lekkere recepten die erin staan in de hand”, aldus Dirkse.

Kookboek bij dementie
Auteurs: Margaret Rayman, Vanessa Ridland, Katie Sharpe en Patsy Westcott
Met voorwoord van Ruud Dirkse
Prijs: €24,99
ISBN: 9789021562902
Verschijningsdatum: 6 september 2016
Kosmos Uitgevers


Deel dit bericht:


Careality