Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 augustus 2016

Miss Pupa Gloss – Ultra-Shine Gloss, Instant Volume effect

Glossy en ultra-shiny lippen zijn klaar om het komende seizoen te veroveren. Gloss gaat de hoofdrol spelen samen met volle intense kleuren. Vrouwen willen make-up die handig mee te nemen is en makkelijk is om aan te brengen. Bij MISS PUPA GLOSS is geen spiegel nodig door de gemakkelijke applicatie. De gloss kan met elke look gecombineerd worden én geeft een fantastisch volume-effect.

Care Cosm Miss PUPA GlossTextuur
MISS PUPA GLOSS heeft een romige textuur die niet plakt. Het waardevolle ingrediënt hyaluronzuur gemixt met een geltextuur geeft direct een 3D-effect voor zachte, voller lijkende lippen. De ultra-shine formule die bijna aanvoelt als een balsem, zorgt dat de gloss langdurig en comfortabel blijft zitten. De lichte geur van bloemen perfectioneert de gloss en geeft het een frisse touch.

Ingrediënten
Naast een hoog percentage aan gelinhoud is de gloss gemixt met speciale silicone, voor een mooi shiny effect. MISS PUPA GLOSS legt een laagje over de lippen waardoor de gloss langdurig blijft zitten De wilde mango staat bekend om zijn hydraterende werking en biedt ultiem comfort aan de lippen. Als laatste zorgen de speciale oliën dat de gloss gemakkelijk aan te brengen is en niet plakt.

De MISS PUPA GLOSS is beschikbaar in 18 verschillende kleuren, van nude kleuren tot knalroze en klassiek rood. Voor vrouwen die niet van shiny lips houden, is de gloss ook verkrijgbaar zonder de parelachtige look.

MISS PUPA GLOSS is vrij van parabenen en dermatologisch getest. Verkoopprijs: €16,50.

Verkrijgbaar bij o.a. DA en een selectie van ETOS winkels.


Deel dit bericht:


Careality