Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 augustus 2016

Feestelijke opening Etos Harderwijk in winkelcentrum Drielanden

In het Harderwijkse winkelcentrum Drielanden opent zaterdag 3 september a.s. om 9.00 uur een nieuwe Etos. De winkel viert de opening samen met klanten. “We beginnen met een beauty-evenement. Een visagist geeft advies over huidverzorging en make-up. Klanten kunnen zich gratis laten opmaken. Ook is er een kleurwedstrijd voor kinderen met leuke prijzen. Bovendien zijn er in het winkelcentrum allerlei festiviteiten van de wijkvereniging in het kader van het Triasfeest. Het is 3 september dus extra gezellig in Drielanden”, aldus ondernemer Susanne Daamen. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Etos-Drielanden blijft na de opening klanten verrassen met leuke acties en activiteiten. Zo is er vanaf 5 september een actie waarmee klanten kunnen sparen voor een aantrekkelijke korting op parfums. Op 14 september heeft Etos in de bioscoop tijdens de Ladiesnight een stand waar diverse demonstraties plaatsvinden.

Vertrouwde gemoedelijke sfeerAhold Etos Harderwijk wc Drielanden
De winkel van Susanne Daamen komt in de plaats van de DA. Klanten zien de bekende gezichten terug, want alle medewerkers zijn nu aan de slag bij Etos. De vertrouwde gemoedelijke sfeer is daarom aanwezig in de nieuwe winkel. De ondernemer en haar mede-
werkers hebben er zin in. “Wij hebben bewust gekozen voor Etos”, vertelt Susanne Daamen. “Onze nieuwe producten passen goed bij klanten in Drielanden.” De winkel is ingericht volgens de allernieuwste Etos look & feel en biedt een groot en gevarieerd assortiment. Er zijn beauty- en gezondheidsproducten, leuke cadeau-artikelen en van alles voor de baby. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. “Onze blikvanger is de mooie beauty- en geurenafdeling met een groot aantal merken. Ook vinden klanten daar handige tips over nieuwe stijlen.


Deel dit bericht:


Careality