Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 augustus 2016

Holland & Barrett opent Flagship Store in Rotterdam

Holland & Barrett Rotterdam Beurs is bijzonder! De winkel, die vandaag officieel haar deuren opende voor het grote publiek, is de grootste Holland & Barrett van Nederland. Het filiaal (voorheen De Tuinen) is een deurtje verder verhuisd naar een ruimere, vernieuwde locatie aan de Beurstraverse 162. Dit meldde Holland & Barrett gisteren in een persbericht aan Careality.

Holland & Barrett Flagship store Rotterdam entreeMet zijn 331 m2 en meer dan 600 nieuwe producten in het assortiment, is de nieuwe Holland & Barrett winkel niet alleen de grootste, maar ook één van de meest innovatieve. De gloednieuwe winkel barst van de gezonde producten en diensten. In aanvulling op de populaire Thee Bar (waar je nu ook thee kunt proeven), Olie & Azijn, Noten en Zuidvruchten en Bad & Welness concepten, biedt de toonaangevende winkel een groot aantal vernieuwde concepten voor het winkelend publiek.

De sectie ‘Natuurlijke Schoonheid’ biedt ethische schoonheid; natuurlijke huidverzorging vrij van chemische toevoegingen. Klanten kunnen zelf aan de slag in de Beauty Kitchen. Creëer bijvoorbeeld je eigen natuurlijke body scrub. Exclusief bij Holland & Barrett! Of ontdek de wereld van aromatherapie en stel zelf jouw eigen persoonlijke geur samen in het Scent Station.

De Shake-a-Whey is een sportvoeding ‘one-stop-shop’. De klant kan bij de mix-and-go-bar kiezen uit een scala van sportrepen, eiwit shakes en drankjes om onderweg bij te tanken en op te laden. Stap op onze nieuwe Body Analyzer en kom erachter wat de samenstelling van je lichaam is. In de Body Analyzer kunnen bezoekers waardevolle informatie inwinnen onder andere d.m.v. BMI metingen en advies. Of het nu gaat om het opbouwen van spieren of het verliezen van gewicht, onze medewerkers bieden persoonlijk advies bij het bereiken van deze doelen!

Honing staat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen. Bij onze opvallende Honing Station kunnen klanten zich hierover laten informeren. Laat je adviseren over onze uitgebreide selectie honing en de vele diverse functies die ze hebben.

“We streven ernaar om onze klanten alles te bieden waar zij naar op zoek zijn. Van producten om mee te koken, ondersteuning op het gebied van sport, tot natuurlijke verzorgingsproducten. Holland & Barrett Rotterdam biedt dit alles en maakt winkelen een aangename belevenis!” Aldus Algemeen Directeur, Colinda Hoegee.


Deel dit bericht:


Careality