Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 augustus 2016

Etos nu ook in Winsum

Woensdag 7 september opent in Winsum een nieuwe Etos. De winkel, van ondernemer Erik Banus, bevindt zich in de passage van de verbouwde Albert Heijn aan het Obergon. Om 11.00 uur gaan de deuren van Etos open. Klanten kunnen dan kennismaken met een moderne en ruim opgezette winkel die volgens de allernieuwste Etos look & feel is ingericht. Gelijktijdig met Etos gaan onder andere ook de verbouwde Albert Heijn en de nieuwe Gall & Gall open. De openingen worden feestelijk met de klanten gevierd. Dit schrijft Ahold/Etos in een persbericht aan Careality.

Ahold Team Etos WinsumDe supermarktmanager van de Albert Heijn, Wouter Jansen, vertelt over de medewerkers van de Etos-winkel. “Het is een geweldig team”, zegt hij. “Drie medewerkers zijn afkomstig van de in juni gesloten JK-drogisterij in Winsum: Rianne, Jessica en Rita. Iedereen in ons dorp kent ze! Zij gaan aan de slag met Karolien en Jitske, die bekend zijn uit de Albert Heijn. Zij hebben het afgelopen jaar de benodigde diploma’s behaald en al veel ervaring opgedaan tijdens stages.”

Gevarieerd assortiment
Er is de afgelopen weken keihard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben en het resultaat mag er zijn. De winkel heeft een frisse uitstraling en is overzichtelijk opgezet. Het assortiment is groot en gevarieerd. Er zijn beauty- en gezondheidsproducten, leuke cadeau-artikelen en van alles voor de baby. De blikvanger is de mooie beauty- en geurenafdeling, met keuze uit een groot aantal merken. Ook vinden klanten daar handige tips over nieuwe stijlen. “Etos staat al jaren aan de top als het gaat om service, assortiment én lage prijzen en dat zullen ook de klanten in Winsum gaan waarderen”, aldus Wouter Jansen.


Deel dit bericht:


Careality