Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 september 2016

Het nieuwe luier-assortiment van Etos, waaronder het eigen merk Woezel & Pip

Etos heeft haar luiers vernieuwd en is vriendjes geworden met de twee allerliefste hondjes van de wereld: Woezel & Pip. Zo heeft Etos nu niet alleen de beste – want ze zijn nóg dunner, droger en zachter – maar ook de leukste luiers voor een verrassend lage prijs. Blije baby’s, blije ouders! Dit meldt Etos vandaag in een persbericht aan Careality.

Lancering Etos Woezel & Pip luier.

De nieuwe luiers van Etos zijn nu wel héél erg leuk om aan te hebben! De populaire vriendjes Woezel & Pip maken de luiers extra vrolijk. Daarnaast zijn ze in kwaliteit beter dan ooit tevoren! En dat voor een heel vrolijk prijsje! Voor elke fase van je kindje hebben we een perfecte pasvorm en elke maat komt in twee verschillende Woezel & Pip designs. Zo kunnen jullie samen kiezen!

Etos heeft voor elk kleintje – welke maat dan ook – de ideale luier. Daarnaast is natuurlijk overal aan gedacht. Zo hebben de kleinste luiers van Etos, maten 1 en 2, een naveluitsparing en een verschonings-
indicator. Wanneer de pasgeboren baby geplast heeft, verschijnt er een blauwe streep en weet je dat het tijd is om te verschonen. Voor de kleine avonturier heeft Etos speciale luierbroekjes die extra bewegingsvrijheid en comfort geven. De broekjes zijn makkelijk aan en uit te trekken en helpen perfect bij zindelijkheidstraining!

Etos en Dromenjager
Etos is erg trots op de samenwerking met Dromenjager, het bedrijf achter Woezel & Pip. Dromenjager is een jong familiebedrijf dat gepassioneerd geleid wordt door eigenaren Dinand en Lucy Woesthoff. Dromenjager staat voor een positieve handreiking aan ouders. Iets waar Etos zich graag bij aansluit. Met de lancering van de Etos eigen merk Woezel & Pip luiers willen de twee bedrijven een vrolijke en positieve invloed hebben op het leven van moeders, ouders/verzorgers en kinderen.

Alle Etos Woezel & Pip luiers zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Etos winkels.


Deel dit bericht:


Careality