Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 september 2016

Dermagiq nieuwe co-sponsor van wandelevenementen Le Champion

Dermagiq en Le Champion hebben gisteren een éénjarig contract getekend voor de sponsoring van vier grote wandelevenementen. Zij zijn vanaf vandaag trotse co-sponsor van de Dam tot Dam Wandeltocht, Amsterdam City Walk, Egmond Wandel Marathon tegen reuma en 30 van Zandvoort. Dermagiq ontwikkelt hoogwaardige en veilige producten voor voet- en huidverzorging op basis van medicinale honing. Dit meldt leverancier Emonta BV in een persbericht aan Careality.

Emonta sponsor Le Champion wandeltochten aug 2016Dermagiq: “Dankzij de samenwerking met Le Champion kan Dermagiq duizenden enthousiaste wandelaars een goede basis leveren voor meer plezier in wandelen. Dermagiq voetproducten bieden wandelaars dankzij medicinale honing een natuurlijke voorbereiding en verzorging voor vele plezierige en zorgeloze kilometers. Dermagiq en Le Champion zien er naar uit om op goede voet elkaar te ondersteunen.”

Dermagiq Huid & Care producten zijn gericht op stimulering van herstel bij huidaandoeningen. Dermagiq heeft producten voor een natuurlijke voetverzorging. Meer informatie staat op http://emonta.nl/producten/dermagiq-foot-spray/

Over Le Champion
Le Champion organiseert meer dan 80 toon-
aangevende en onderscheidende sportevenementen op het gebied van hardlopen, fietsen en wandelen, zoals de TCS Amsterdam Marathon, de Dam tot Damloop, de Ronde van Noord-Holland en de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Maar ook kleinschalige activiteiten, zoals fiets- en wandelreizen in binnen- en buitenland. In totaal brengt Le Champion jaarlijks 250.000 mensen in beweging en zijn er 17.000 leden aangesloten bij de vereniging. Kijk voor meer informatie op www.lechampion.nl<http://www.lechampion.nl>.

Foto: Luuk Swiers, van Dermagiq (l) en Jacques Loomans, van Le Champion (r).


Deel dit bericht:


Careality