Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 september 2016

L’Oréal Paris Truth Match introduceert nieuwe highlighter

L'Oréal Paris truematch_highlight-1L’Oréal Paris True Match introduceert een nieuwe highlighter met hybride pigmenten die zich aanpassen aan elke ondertoon (warm, neutraal, koel). Eén formule, geschikt voor alle huidskleuren. Dit meldt L’Oréal Paris in een persbericht aan Careality.

True Match Liquid Highlighter, een 3-in-1 primer, blender en highlighter in één tube om highlightaccenten te plaatsen op plaatsen die van nature ook licht vangen, zoals de jukbenen, onder het wenkbrauwbot of midden op je voorhoofd. Tip: je kunt de Liquid Highlighter als primer gebruiken of bijvoorbeeld één druppel met je favoriete True Match foundation vermengen.

De formule past zich aan aan de ondertoon van huid; warm, neutraal of koel. De speciale True Match hybride pigmenten zorgen dat de highlighter op elke huidskleur een natuurlijke verhelderende gloed geeft.

De True Liquid Highlighter is vanaf september 2016 verkrijgbaar. Consumenten adviesprijs van € 14,99.


Deel dit bericht:


Careality