Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 september 2016

Loving Blends, het succesproduct uit het buitenland, eindelijk ook in Nederland!

Loving Blends introduceert een nieuwe, intens voedende haarverzorgingslijn op basis van avocado-olie en karitéboter, twee
voedzame ‘krachtpatsers’ uit de natuur.

Garnier loving blends_avocado_shampooHAIRFOOD: AVOCADO
De groene vrucht staat al jaren bekend als één van de beste superfoods, omdat hij van nature zoveel gezonde eigenschappen bezit. De heerlijke blend van Loving Blends is verrijkt met Avocado-olie om het haar te verzachten en intens soepel te maken. Een perfecte, plantaardige bron tegen droogte.

NATUURLIJKE HELER: KARITÉBOTER
Karitéboter, ook wel bekend als shea butter, wordt al eeuwen door Afrikaanse vrouwen gebruikt voor de verzachting van hun droge huid en pluizig kroeshaar. De boter is afkomstig van geperste noten van de Shea Boom. De kern van de noot is samengesteld uit 50 procent vetzuren en extreem rijk aan vitamine E. De karitéboter waarmee deze blend is verrijkt geeft het haar intense voeding, precies wat droge haren vaak extra nodig hebben. We gebruiken een karitéboter die afkomstig is van een fairtrade coöperatie in West-Afrika. Het doel van deze coöperatie is het zorgen voor een eerlijke prijs, een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de economie en het beschermen van de karitébomen.

INTENSE VOEDING, ALL-OVER SOFTNESS
De Loving Blends Avocado-olie lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en masker, elk verrijkt met het gouden duo van avocado-olie en karitéboter. De romige crèmetextuur van de producten voelt lekker zacht aan, zonder je haar te verzwaren. Zonder Parabenen.

Assortiment en consument-adviesprijzen
• Loving Blends Avocado Karité shampoo: €3,49
• Loving Blends Avocado Karité conditioner: €3,49
• Loving Blends Avocado Karité masker: €5,99


Deel dit bericht:


Careality