Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 september 2016

Rimmel London introduceert Scandal’Eyes Reloaded Mascara

London’s meest ‘scandalous’ mascara is terug met een doorbraak! Rimmel London onthult de nieuwe Scandal’Eyes Reloaded Mascara voor gevaarlijk gewaagde, volle ´killer´wimpers. Elke wimper en elk hoekje wordt snel bewapend met een extreem, klontervrij volume en lang aanhoudend resultaat voor een niet te stoppen, tot wel 24-uur lange impact… die verdwijnt zonder een spoor achter te laten. Zo meldt Coty in een persbericht aan Careality.

Coty Rimmel Scandal´Eyes Reloaded - model Cara Delevingne

Supergrote ´killer’ wimpers blijven nu bijzonder lang mooi. Scandal’Eyes Reloaded Mascara biedt een transpiratieproof, veegproof en ´humidity´proof resultaat, dat tot wel 24 uur houdt en opgewassen is tegen elk onderdeel van jouw non-stop leven, van de sportschool tot het uitgaansleven. En toch is de mascara uiterst gemakkelijk en perfect te verwijderen met alleen warm water.

Nieuw: Extreme Wear Formule voor een ´scandalous´ dosis volume
Het langdurige, spectaculaire wimperresultaat is te danken aan de nieuwe ‘First to Market Patented Technology Extreme Wear’ formule. Deze nieuwe, innovatieve formule geeft de wimpers tot wel 11 keer meer volume voor een klontervrije, ´killer’ wimperlook. De unieke synergie van wassoorten en polymeren creëert een intense, lederzwarte, voller makende film die zich snel aan de wimpers hecht en ze sneller een ´scandalous´ volume geeft zonder klonters. De wimpers zien er schitterend zwart en waanzinnig groot uit.

Bovendien ´begrijpt´ de formule je drukke levensstijl en biedt het een extreem langdurig resultaat dat tot wel 24 uur houdt. Dankzij een ‘wax grafted polymer’ complex blijven je´scandalous´ volle wimpers de hele dag perfect zitten, want de formule schilfert niet, loopt niet uit en kan tegen vocht en transpiratie. Naast een formule met collageen en keratine, die de wimpers voller maakt, bevat deze mascara een met wassoort gemodificeerd polymeer voor een diepzwart lak effect.

R_3158 Scandaleyes Reloaded EXTREME_BLACK PR Shot_v8

Nieuw: taps toelopend borsteltje
Rimmel’s max-density borsteltje is vernieuwd met een nieuwe, kegelvormige top, zodat deze perfect bij de vorm van de ogen past. Het omvat de hele wimperrand, geeft volume vanaf elke kant en van ooghoek tot ooghoek. Elke wimper is voller, langer en gesepareerd voor een ongelofelijk ´eye-opening´ effect.

Oranje is terug
De gedurfde stijl van de orginele Scandal’Eyes Mascara heeft een eigentijdse, luxueuze twist gekregen. De opvallende Reloaded huls heeft een rijke rood-oranje kleur met een fluor ondertoon. Deze schitterende, knallende look is verfraaid met groter wordende letters in gestroomlijnd ‘gun-metal’ zilver. De Extreme Black variant is een omgekeerde weerspiegeling van de Black variant; de spectaculaire, totaal zwarte verpakking is hier verfraaid met oranje letters.

Rimmel Scandal´Eyes Reloaded Mascara
Black Є 13,99
Extreme Black Є 13,99
(consument adviesverkoopprijs)


Deel dit bericht:


Careality