Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 september 2016

adidas body care introduceert de nieuwe UEFA Champions League ´Arena Edition´

Coty adidas UEFA 2016-2017 Arena edition - Shower Gel 150mlCoty adidas UEFA 2016-2017 Arena edition - Deo Body Spray 150ml

adidas body care onthult een nieuwe geurcollectie: de UEFA Champions League ‘Arena Edition’. Een lijn geïnspireerd op de temperamentvolle, adrenaline oproepende acties die tijdens de UEFA-wedstrijden op het veld te zien zullen zijn. Dit meldt leverancier Coty in een persbericht aan Careality.

De Arena Edition is de derde collectie van de UEFA Champions League body care lijn en opvolger van de succesvolle Trophy- en Star-edities, waarvan meer dan vier miljoen eau de toilette flacons verkocht zijn. (aantal eau de toilette flacons verkocht in de periode juli 2014 – mei 2016).

adidas body care viert de lancering van de ‘Arena Edition’ met een spannende wedstrijd en must-see afleveringen op GameDayPlus.com, dé ultieme adidas voetbalgids voor de UEFA Champions League. Fans hebben de kans om tickets voor de UEFA Champions League 2016/17 wedstrijden te winnen door simpelweg www.GameDayPlus.com te bezoeken en deel te nemen.

Coty adidas UEFA 2016-2017 Arena edition - EDT bottle + package 100mlDe adidas UEFA Champions League ‘Arena Edition’ body care lijn bestaat uit:
– Eau de Toilette 100ml Є 10,99
– Eau de Toilette 50ml Є 9,19
– After-Shave 100ml Є 7,99
– Body Shower Gel 250ml Є 2,99
– Deo Body Spray 150ml Є 2,99

.
De officieel gelicenseerde UEFA Champions League adidas ´Arena Edition´ body care-producten zijn vanaf half september 2016 verkrijgbaar bij de geautoriseerde adidas verkooppunten.


Deel dit bericht:


Careality