Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 september 2016

NIEUW! Grahams Skin Moisturising Lotion

Grahams Skincare introduceert de nieuwe Skin Moisturising Lotion. Deze natuurlijke, intensief hydraterende formule is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De formule laat een droge en trekkerige huid langdurig comfortabel, soepel en aangenaam zacht aanvoelen. De lotion helpt tevens een vroegtijdige huidveroudering voorkomen, dankzij de uitzonderlijk antioxidantrijke samenstelling.

OTC Medical Grahams Moisturizing LotionDe nieuwe Grahams Skin Moisturising Lotion is een intensief hydraterende lotion, geschikt voor het hele gezin en voor dagelijks gebruik. Deze zeer milde lotion kan voor zowel het gezicht als lichaam worden gebruikt en maakt de huid zijdezacht en soepel, zonder een vettig laagje achter te laten.

Distributie
De producten van Grahams Skincare worden op de markt gedistribueerd door OTC Medical B.V. uit Delft.

Advies verkoopprijs
Grahams Skin Moisturising Lotion € 17,99/200 ml. (NIEUW!)

Verkrijgbaarheid

Verkrijgbaar vanaf heden bij o.a. bij De Tuinen/Holland & Barrett, DA, DIO, G&W Gezondheidswinkels en Bol.com.

Voor meer informatie is er de website (met tevens webshop): www.grahams.nl


Deel dit bericht:


Careality