Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 september 2016

Cydonia verzorgingsproducten

Voor de verzorging van de vagina bestonden tot voor kort nog geen natuurlijke verzorgingsproducten. Met deze producten van Cydonia in de schappen  voor Intiem Hygiëne is dit echter verleden tijd.  Sinds de introductie op de Nederlandse markt zijn de producten van Cydonia; Vaginor Plus, Ravensara en Vijf Plantenextracten, bekende namen bij de drogisterijen.
Dit schrijft leverancier a Healthy Body in een persbericht aan Careality.

ahealthybody-cydonia-sept-2016Vaginor Plus is door de lezers van Careality verkozen tot Beste Introductie Intiem Hygiëne 2015 en tevens finalist Care Award 2016. Ook zijn de producten vermeld in de bestseller ‘Hormoonbalans voor vrouwen’ van gynaecologe Barbara Havenith. Daarnaast heeft het zeer positieve respons vanuit tevreden gebruikers mogen ontvangen.

‘Ik kies natuurlijk, voor natuurlijk!’


Deel dit bericht:


Careality