Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 september 2016

Van Gils lanceert geurenlijn ELITE voor echte mannen

201506600006 VG elite_adv_A4_sta_v2.inddGisteren lanceerde Van Gils haar nieuwe geurenlijn ELITE. De nieuwe geurenlijn is een ode aan de man die zichzelf durft te zijn, op ieder moment en in iedere situatie. Deze man bevrijd je met de nieuwe geur ELITE.

Elite man
Een echte man ontleent geen status aan materiële zaken. Integendeel. Bij de echte stijlvolle man gaat het om zijn wie je echt bent. Maak geen excuses voor wat je instinct je ingeeft. Laat het handhaven van een bepaald imago maar over aan die andere mannen. Wees wie jij bent: een ELITE man.

van-gils-elite-100ml-eau-de-toilette-men-flaconElite campagne
De campagne toont portretten van vlijmscherp geklede mannen. Het complete plaatje klopt, totdat je oog valt op een paar eigenzinnige details die aantonen dat deze mannen niet bang zijn om zich tijdens een chique gelegenheid vies te maken voor een spelletje rugby.

Elite lancering
De lancering van Van Gils ELITE vond plaats tijdens de StrongmanRun, waar 6 mannen de ‘ELITE man’ in zichzelf los lieten door in kostuum het modderige parcours te trotseren.


Deel dit bericht:


Careality