Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 september 2016

Stuur nù uw introducties 2016 in het drogisterijkanaal in en maak kans op een Careality Care Award!

ltm-careality-care-awards-bokaal-trofee-2016-2017Begin dit jaar heeft het vakblad Careality een start gemaakt met een mooie traditie: de uitreiking van de Careality Care Awards voor de beste introducties in de drogisterijbranche. Elf leveranciers ontvingen uit handen van de vakjury een Care Award voor de beste introductie binnen hun categorie. Deze uitreiking was een groot succes waar in 2017 natuurlijk een vervolg aan wordt gegeven.

Careality Care Awards 2017
Wat zijn de beste introducties van 2016?

In de novembereditie van Careality – die 15 november a.s. verschijnt – publiceren wij een overzicht van introducties binnen het drogisterijkanaal over de periode oktober 2015 – oktober 2016. Op basis van dit overzicht kunnen ondernemers en medewerkers op een eenvoudige manier hun stem geven via een platform op deze website van Careality.

De stemmen van de lezers bepalen de 3 genomineerde producten per categorie. De leden van de vakjury zullen uit deze genomineerden via een vast wegingssysteem de winnaars per categorie bepalen. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de producten met de hoogste omzet, maar ook naar onder meer de mate van innovativiteit en samenwerking met de branche. Onze vakjury bestaat uit de volgende personen:
ltm-careality-care-awards-jury-2016-2017

  • Nico Alberts, algemeen directeur Nicis Consumer Health
  • Bas Daanje, operational manager NDS
  • Frank Turksma, a.i. KNDB voorzitter, drogisterij parfumerie Fizel
  • Kees Buur, buying director
    A.S. Watson Health & Beauty Benelux
  • Arjan van der Lingen, commercieel directeur Faco/D.I.O
  • Jan-Derek Groenendaal, algemeen directeur Etos
  • Remco de Haas, hoofd inkoop Holland Pharma
  • Joop Rutte, algemeen directeur Info2action

Heeft u in de periode 1 oktober 2015 tot 1 oktober 2016 een mooie innovatie op de markt gezet of van plan deze te introduceren? Laat het ons dan weten! Want alleen op basis van een volledig introductieoverzicht kan een weloverwogen keuze worden gemaakt.

Inschrijfformulieren vraagt u eenvoudig aan door een email te sturen naar: redactie@careality.nl


Deel dit bericht:


Careality