Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 september 2016

ZARQA anti-age kuur gaat de strijd aan tegen het huidverouderingsproces

Eind augustus was er veel ophef over de opmerkingen van Heleen van Royen in de populaire show ‘Linda’s Zomerweek’. In deze show maakte Heleen van Rooyen de opmerking dat anti-rimpelcrèmes niet werken en dat alleen botox helpt. Maar is dat ook zo? Het antwoord op die vraag geeft leverancier Remark BV in een persbericht aan Careality.

remarm-zarqa-sensitive-eye-creamIedereen weet dat je huid verandert naarmate je ouder wordt.  Je huid wordt slapper,  gaat rimpels en plooien vertonen en je kunt last krijgen van onregelmatigheden en kleurveranderingen. Het verouderingsproces van je huid is genetisch bepaald. Maar wist je dat invloeden van buitenaf het huidverouderingsproces kunnen versnellen? Denk hierbij aan roken, slechte ventilatie in huis en slecht en ongezond eten. De grootste boosdoener is echter overmatige en onbeschermde blootstelling aan UV-straling. (…)

De kracht van combineren met de ZARQA anti-age kuur
Wil je echt de strijd met het huidverouderingsproces aangaan? Dan ligt de kracht in de combinatie van verschillende producten. Zarqa heeft daarom een anti-age kuur ontwikkeld met producten die elkaars werking zullen versterken.

ZARQA Anti-Age Day Cream – 50ml – consumentenadviesprijs: €18,75
ZARQA Anti-Age Night Cream – 50ml – consumentenadviesprijs: €18,75
ZARQA Sensitive Eye Cream (foto) – 15 ml – consumentenadviesprijs: €13,50


Deel dit bericht:


Careality