Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 september 2016

Boek: Puur lichter leven – Loslaten wat zwaarte geeft

Puur lichter leven is het vervolg op Puur hooggevoelig, de inspirerende visie van Jolijn Hendriks op hooggevoeligheid. Na haar succesvolle debuut werd Jolijn overspoeld met mails: ‘Ik herken me in jouw boek. Ik ben dus niet gek! Maar, wat nu?’ Dit tweede boek geeft antwoord op die vraag. Jolijn helpt je op haar eigen, nuchtere en inspirerende manier op weg naar een leven in verbinding met jezelf en anderen, goed in je vel en vol zelfvertrouwen. Dit doet ze door middel van oefeningen en visualisaties, praktische tips en praktijkvoorbeelden. Dit schrijft Uitgeverij AnkhHermes in een persbericht aan Careality.

ankhhermes-uitgeverij-puur-lichter-levenLoslaten wat zwaarte geeft
Als hooggevoelig mens ben je vaak extra vatbaar voor zwaarte. Zwaarte van jezelf, van anderen, van de hele wereld. Aan de hand van dit boek wordt je je bewust van dat emotionele gewicht dat je met je meedraagt. Jolijn leert je keuzes maken die bij jou als (hooggevoelig) persoon passen. Je neemt je leven in eigen hand, creëert positieve ruimte en laat zo alles wat zwaarte heeft steeds verder los. Een praktisch boek vol tips, voorbeelden en oefeningen.

‘Als je vrij bent van wat zwaarte geeft brengt dat veranderingen in je zelfvertrouwen, je verbindingen, je werk… op alle gebieden van het leven.’

Over de auteur
Jolijn Hendriks geeft psychosociale hulp aan volwassenen en kinderen. Zij is gespecialiseerd in hooggevoeligheid en traumaverwerking. Jolijn Hendriks heeft haar eigen opleidingsinstituut: OpenFields opleidingen. Daarnaast is zij als docent verbonden aan Sonneveldopleidingen, waar zij haar eigen Kindercoachopleiding heeft.

Puur lichter leven – Loslaten wat zwaarte geeft |
Jolijn Hendriks | €14,99 | 192 blz. | ISBN 9789020212839 |
zojuist verschenen


Deel dit bericht:


Careality