Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 oktober 2016

Joost van Bergeijk benoemd tot Director Marketing & Customer Experience ICI Paris XL

a-s-watson-ici-paris-xl-joost-van-bergeijk-director-marketing-consumerJoost van Bergeijk is met ingang van 1 oktober benoemd tot Director Marketing & Customer Experience van ICI Paris XL Benelux. In deze nieuwe rol binnen het Benelux managementteam van ICI PARIS XL wordt Van Bergeijk verantwoordelijk voor de afdelingen Store Concept & Branding, eCommerce & New Media en CRM. Hij rapporteert aan Linda Alblas – van den Burg, Managing Director ICI PARIS XL Benelux.

Joost van Bergeijk is zijn loopbaan bij A.S. Watson Health & Beauty Benelux in 2008 begonnen als Senior Buyer Health & Beauty. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de categorieën shaving, sun care, fragrance en nail. Ook was hij nauw betrokken bij de introductie van de Kruidvat Jouw Extra Voordeelkaart en het onderliggende CRM programma, alsmede de introductie van de vernieuwde webshop Kruidvat.nl. In zijn recente functie als projectmanager heeft Van Bergeijk zich onder meer ingezet voor de introductie van Kruidvat op de Franse markt. Voorafgaand aan zijn loopbaan bij A.S. Watson vervulde Van Bergeijk verschillende functies bij Unilever, L’Oréal en Stimorol.


Deel dit bericht:


Careality