Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 oktober 2016

Introductie NIVEA Care Voedende Crème

We willen onze huid de verzorging geven die het nodig heeft zonder dat deze plakkerig aanvoelt. NIVEA, de expert op het gebied van universele crèmes, introduceert dé innovatie voor verzorging van top tot teen: NIVEA Care Voedende Crème. Deze nieuwe crème voor vrouwen is 100% voedend, maar 0% plakkerig. De formule op basis van rijke, natuurlijke waxen trekt direct diep in de huid, verzorgt meer dan 24 uur lang en geeft een zacht gevoel zonder vet aan te voelen. Dit meldt producent Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

beiersdorf-nivea-care-voedende-creme-jelena_35cm_240dpiNIVEA, hét merk voor verzorging van top tot teen
Iedereen kent het iconische blauwe blik van NIVEA Creme, die verzorging biedt voor de hele familie. Het is dan ook vaak het eerste verzorgingsproduct waar we als kind kennis mee maken. NIVEA Soft is later aan het assortiment toegevoegd om aan de wens van een lichtere crème die snel intrekt te voldoen. Nu, na meer dan 100 jaar na de introductie van NIVEA Creme, komt NIVEA met een revolutionaire universele crème die een compleet nieuwe manier van verzorging biedt: NIVEA Care Voedende Crème. Deze innovatieve universele crème voor vrouwen biedt de diepe, intensieve verzorging van NIVEA voor lichaam en gezicht, maar trekt direct in waardoor de huid niet plakkerig aanvoelt.

NIVEA Care Voedende Crème is geschikt voor alle huidtypes.

beiersdorf-nivea-care-voedende-creme-100ml_rgbNIVEA Care Voedende Crème is vanaf week 46 verkrijgbaar in drogisterijen en supermarkten voor de consumentenadviesprijs van € 6,49 (200 ml) en € 4,49 (100 ml).


Deel dit bericht:


Careality