Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 oktober 2016

Etos consumenten-actie: Wie is de ‘Handdoekenhunk van 2016’

Dit zijn ze: de 12 hunks die gaan strijden om de titel van handdoekenhunk van 2016! Klanten kunnen via www.handdoekenhunk2016.nl en de exclusieve Etos Hunk-o-Matic app stemmen op hun favoriet. Stem mee en laat weten wie volgens jou de titel handdoekenhunk 2016 verdient.
etos-consu-actie-lekkerste-handdoekenhunk-2016
En de winnaar is..

Eind oktober maken we bekend gemaakt welke sexy man de meeste stemmen heeft en er uiteindelijk met die felbegeerde titel van ‘handdoekenhunk 2016’ vandoor gaat.

De actie
Bij besteding van iedere 5 euro ontvang je een digitale zegel. Vijf zegels plus één euro zijn goed voor een handdoek; tien zegels plus twee euro maakt zelfs een badhanddoek. Let op: je kunt alleen sparen met de Mijn Etos app of Etos Klantenkaart.


Deel dit bericht:


Careality