Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 oktober 2016

Lavera introduceert 100% natuurlijke handverzorging

lavera-naturkosmetik-handverzorgingLavera produceert volledig natuurlijke, duurzaam geproduceerde make-up- en verzorgingsproducten zonder overbodige toevoegingen. De producten, die de huid optimaal verzorgen, worden geprodu-
ceerd met respect voor mens, dier en natuur en zijn gecertificeerd met o.a. het NATRUE label. Dit is een zeer streng internationaal keurmerk voor natuurlijke cosmetica. Lavera biedt een range prachtige producten die niet alleen huid, maar ook de wereld om ons heen mooier maken. Dit meldt Lavera Naturkosmetik in een persbericht aan Careality.

Hand Care: altijd en overal zachte, soepele handen
Om handen de verzorging te geven die ze verdienen, voegt lavera twee nieuwe handcrèmes aan haar assortiment toe. Daarmee komt het totale aantal op vier: qua ‘care’ variërend van licht tot intensief en stuk voor stuk vol plantaardige ingrediënten, grotendeels uit eigen biologische teelt. Ideaal voor de komende gure wintermaanden, wanneer onze handen wel wat extra verzorging en aandacht kunnen gebruiken!

NIEUW!
– 2in1 care Hand and Cutible cream.
 Met biologische olijfolie, kamille-extract en avocado-olie, € 4,19 – (75 ml)
SOS Help – Hand balm. Met biologische macadamia-olie, amandelolie, cacaoboter en sheaboter, € 4,89 – (50 ml)

De producten van lavera zijn dermatologisch getest en de werkzaamheid is bewezen door onafhankelijke testinstituten.

De nieuwe handproducten van lavera zijn vanaf eind oktober verkrijgbaar bij de betere drogisterijen, reform- en natuurwinkels en bij verschillende online aanbieders. Een groot deel van de verkooppunten kan men hier vinden. 


Deel dit bericht:


Careality