Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 oktober 2016

Boek: Afvallen met Nederland

Na alle hype rondom extreem gezond eten en diëten, focust Afvallen met Nederland zich op gewoon lekker eten zonder trucjes en poespas. Al 500.000 Nederlanders vielen succesvol af dankzij Afvallen met Nederland! Afvallen met Nederland is een eiwitrijk en koolhydraatarm dieetprogramma, met aandacht voor voeding én beweging. Word mentaal en fysiek fitter en je zult zien: gezond en gewoon afvallen was nog nooit zo gemakkelijk.

kosmos-uitgevers-afvallen-met-nederlandMaak kennis met de gloednieuwe dieettrend: Afvallen met Nederland. Dit 10-weken-gezond-slankprogramma zal je helpen om door matiger, gevarieerder en gezonder te eten op een verantwoorde manier gewicht te verliezen.  Het team van Afvallen met Nederland heeft in de afgelopen jaren een programma ontwikkeld dat mensen helpt met afvallen op alle facetten (eten, bewegen, educatie, motivatie en omgeving) die daar bij nodig zijn.

– Meer dan 90 slanke recepten
– 26 voor iedereen uitvoerbare oefeningen
– Met complete motivatiecursus
– Inclusief handige schema’s en boodschappenlijstjes

Jeroen van Egmond is ondernemer, topsporter en (ervarings)deskundige op het gebied van gezond slank worden en blijven. Hij is een van de makers van het succesvolle online dieetplatform Afvallen met Nederland.

Afvallen met Nederland
Auteurs: Jeroen van Egmond
Prijs: € 18,99
ISBN: 9789021564074
Verschijningsdatum: 15 november 2016
Kosmos Uitgevers


Deel dit bericht:


Careality