Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 oktober 2016

Boek: Strala Yoga, een ware yogarevolutie verovert de wereld

kosmos-uitgevers-strala-yogaIn Strala Yoga legt Tara Stiles de filosofie uit van de door haar ontwikkelde yogastijl, die je terugbrengt naar jezelf. Ze laat met duidelijke, full colour foto’s van de oefeningen zien hoe je Strala Yoga in de praktijk brengt. Het gaat om voelen, om intuïtie en natuurlijke beweging. Het gaat over het hóé van bewegen in plaats van het wát. Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Tara focust op een combinatie van beweging en intuïtie. Juist die combinatie is krachtig. Ze laat het belang zien van makkelijk bewegen en ruimte creëren in je leven en hoofd.

Strala Yoga gaat niet om de juiste poses, maar over de vrijheid om te bewegen zoals jij wilt, zonder de druk van regeltjes.

Lof over Tara Stiles met Strala Yoga:

‘Je krijgt meer met minder moeite. Dat wil iedereen.’ – Gabrielle Bernstein, The New York Times-bestsellerauteur van Verwacht wonderen

Zakelijk leiders, ondernemers en welzijnsprofessionals over de hele wereld hebben de Strala-filosofie met zijn gemak en behoud van energie geïntegreerd in hun dagelijks leven. – Strala Yoga als casestudy bij de Harvard Business School

‘Stralend welzijn is een practice, geen bestemming.’ – Kris Carr, The New York Times-bestsellerauteurkosmos-uitgevers-strala-yoga-tara-stiles

TARA STILES bewandelt al jaren haar eigen weg als het om yoga gaat. Ze is de bedenker en oprichter van Strala Yoga (2008). Inmiddels geven al duizenden gidsen (leraren) over de hele wereld Strala-lessen. Eerder verscheen Yoga Helpt, waarvan meer dan 15.000 exemplaren zijn verkocht in Nederland. Haar eigen yogastudio in New York heet Strala. Tara is erg bekend in de internationale yogawereld. Ook in Nederland is ze zeer populair.

STRALA YOGA; ‘Word sterk, gefocust & idioot gelukkig’
Tara Stiles | € 22,50 | paperback met flappen | 336 pagina’s |
ISBN 9789021564180 | ISBN e-book 9789021564197 (€ 12,99)


Deel dit bericht:


Careality