Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 oktober 2016

Odorex Regular vernieuwt haar deodorantrollers en -sprays

sanders-odorex-active-care-najaar-2016
Dit najaar introduceert Odorex Regular haar vernieuwde deodorantrollers en -sprays. Naast een nieuw uiterlijk en een ander logo, is ook de formulering aangepast. Odorex Regular werkt nu 48 uur lang tegen transpiratiegeur en -vocht. Handig voor de momenten waarop men nét wat meer transpireert dan anders, zoals bijvoorbeeld een eerste date. Alles draait hierbij om het maken van een goede eerste indruk. Daarom maakt men vanaf volgende week, bij aankoop van twee Odorex producten, kans op leuke ‘date’ prijzen rondom de Nederlandse bioscoopfilm ‘Hartenstrijd’. De nieuwe (date-proof) lijn van Odorex Regular ligt nu in de winkel.

Odorex Active Care
Odorex Active Care is een frisse, opwekkende maar ook huidverzorgende deodorant. Active Care is verkrijgbaar in een roller (50ml) en een spray (50ml en 150ml). Kenmerken: 48 uur effectief tegen transpiratie. Met vitamine E voor extra verzorging van de huid. Bevat Aloë Vera, een natuurlijk ingrediënt dat de huid verzacht en irritaties tegen gaat. Bevat geen alcohol en is dermatologisch goedgekeurd. Adviesprijs: € 2,79.

Odorex Invisible Care
Odorex Invisible Care is een prettige deodorant die beschermt tegen witte strepen. Invisible Care is verkrijgbaar in een roller (50ml) en een spray (50ml en 150ml). Kenmerken: vriendelijke, neutrale geur, 48 uur effectief tegen transpiratie en is dermatologisch goedgekeurd. Adviesprijs: € 2,79.

Odorex Marine Fresh
Odorex Marine Fresh is een coole, verfrissende deodorant. Marine Fresh is verkrijgbaar in een roller (50ml) en een spray (150ml). Kenmerken; frisse, coole geur en 48 uur effectief tegen transpiratie. Extra werkzaam zodra je lichaam dat nodig heeft. Mild voor de huid, bevat geen alcohol en is dermatologisch goedgekeurd.
Adviesprijs: € 2,79.sanders-odorex-natural-fresh-najaar-2016

Odorex Natural Fresh
Odorex Natural Fresh is een heerlijk frisse deodorant. Natural Fresh is verkrijgbaar in een roller (50ml) en een spray (150ml). Kenmerken; frisse geur, 48 uur effectief tegen transpiratie, extra werkzaam zodra je lichaam dat nodig heeft. Mild voor de huid, bevat geen alcohol en is dermatologisch goedgekeurd. Adviesprijs: € 2,79.

sanders-odorex_sc_roller_najaar-2016Odorex Satin Care
Odorex Satin Care is verkrijgbaar in een roller en in een spray (50ml en 150ml). De roller is een verzorgende deodorant die je haargroei vertraagt, zodat je langer gladde oksels behoudt. De spray zorgt voor zachte oksels na het ontharen. Kenmerken: frisse, vrouwelijke geur. Is 48 uur effectief tegen transpiratie. Mild voor de huid, bevat geen alcohol en is dermatologisch goedgekeurd. Adviesprijs: € 2,99.

Odorex Sensitive Care
Odorex Sensitive Care is een milde en verzorgende deodorant, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Sensitive Care Zacht is verkrijgbaar in een roller (50ml) en spray (150ml). Kenmerken: zachte, verzorgende geur, 48 uur effectief tegen transpiratie. Met katoenolie voor de verzorging van de gevoelige huid. Bevat Bisabolol, dat irritaties van de huid tegengaat. Bevat geen alcohol en is dermatologisch goedgekeurd. Adviesprijs: € 2,99.

Over Odorex

Voor iedereen de juiste deo! Hoe veel of weinig je ook transpireert en hoe gevoelig je huid ook is. Odorex heeft – als enige deospecialist – voor iedereen en voor elke situatie de passende deo’s! www.odorex.com


Deel dit bericht:


Careality