Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 oktober 2016

Feestelijke sfeer bij opening Etos op nieuwe stek aan w.c. Wagnerplein in Tilburg

Etos in het Tilburgse winkelcentrum Wagnerplein verhuist naar een andere plek. De nieuwe winkel bevindt zich vlakbij de entree, op de plek waar voorheen de Albert Heijn zat. Woensdag 2 november om 11 uur gaat deze Etos open, gelijktijdig met de vernieuwde Albert Heijn en Gall & Gall. “Het wordt een groot feest en dat willen we alle drie graag samen met klanten vieren”, zegt winkelmanager Jolanda Soet. Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

etos-w-c-wagnerplein-tilburgEtos trakteert de eerste 500 klanten op een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk. Er zijn scherpe aanbiedingen. Ook op zaterdag 5 november is het extra gezellig bij Etos-Wagnerplein. Dan is er een visagist aanwezig. Wie van haar advies over huidverzorging en make-up wil krijgen, is van harte welkom. Klanten kunnen zich dan ook gratis laten opmaken.

Op steenworp afstand
Al meer dan 20 jaar zit Etos in het winkel-
centrum Wagnerplein. “We hebben het naar onze zin. De buurt is prettig en veel klanten komen al jaren bij ons”, zegt Jolanda Soet. De nieuwe winkel ligt op een steenworp afstand van de oude en is een stuk groter. De inrichting is volgens de allernieuwste Etos look & feel. Vooral de beauty- en geurenafdeling zal bij klanten meteen opvallen. De verschillende merken staan overzichtelijk uitgestald en er hangen tips over nieuwe stijlen. “Ook krijgen we in de winkel producten die we eerst niet hadden. Baby-accessoires bijvoorbeeld en artikelen die handig zijn voor op reis. Na de opening gaan we onze nieuwe winkel klaarmaken voor de feestdagen. We hebben leuke en bijzondere cadeaus, die we natuurlijk mooi inpakken.”


Deel dit bericht:


Careality