Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 oktober 2016

Holland & Barrett Benelux opent 200ste winkel in Brussel

De Flagship Store die vandaag officieel haar deuren opende voor het grote publiek, is de eerste Holland & Barrett in Brussel. Met twee verdiepingen, 231 m2 winkeloppervlakte én een breed assortiment is de nieuwe Holland & Barrett store niet alleen de eerste in Brussel, maar ook één van de meest innovatieve. Dit meldt de retailketen in een persbericht aan Careality.

holland-barrett-brussel-okt-2016Holland & Barrett
Holland & Barrett Benelux is een keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt. Het te verkrijgen assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, superfoods, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een brede range aan verzorgings- en relax producten.

New Kid(s) in Town
De gloednieuwe winkel barst van de gezonde producten en diensten. In aanvulling op de populaire Tea Bar (waar je nu ook thee kunt proeven), Oil & Vinegar, Fruits & Nuts en Bath & Welness concepten, biedt de toonaangevende winkel een groot aantal vernieuwde concepten voor het winkelend publiek.

De sectie ‘Natuurlijke Schoonheid’ biedt natuurlijke huidverzorging in haar puurste vorm, vrij van chemische toevoegingen. Ontdek de wereld van aromatherapie en stel jouw eigen persoonlijke geur samen in het Scent Station of ga zelf aan de slag in de Beauty Kitchen en creëer je eigen natuurlijke verzorgingsproduct. Met haar favoriete quote “I may not be perfect but at least I’m not fake” verwoordt oprichtster Jo-Anne Chidley precies waar Beauty Kitchen voor staat: 100% natuurlijke ingrediënten en betaalbare, effectieve producten. Beauty Kitchen doet haar naam eer aan door de klant zelf te laten kokkerellen. Zo maak je bijvoorbeeld heel eenvoudig je eigen Lip Balm of creëer je je eigen natuurlijke Body Scrub. Exclusief bij Holland & Barrett!

Bij de opvallende Honey Station kunnen klanten zich laten adviseren over onze uitgebreide selectie honingen en de vele diverse smaken en functies die ze hebben. Zo staat Manuka honing bekend om haar antibacteriële eigenschappen en wordt het vaak gebruikt als gezichtsmasker.

Proeven, Ruiken, Testen
De nieuwe winkel heeft een licht en stijlvol interieur en met de nieuwe concepten wordt er een interactieve ervaring geboden in de winkel. De klanten krijgen de gelegenheid zelf producten te proeven, ruiken en testen. “We streven ernaar om onze klanten alles te bieden waar zij naar op zoek zijn. Van producten om mee te koken, ondersteuning op het gebied van sport, tot natuurlijke verzorgingsproducten. Holland & Barrett Brussel biedt dit alles en maakt winkelen een aangename belevenis!” Aldus Algemeen Directeur, Colinda Hoegee.

Holland & Barrett Benelux heeft de ambitie om in 2017 250 vestigingen te hebben in de Benelux. Holland & Barrett Brussel is het 19de filiaal in België, te vinden aan de Nieuwstraat 122.


Deel dit bericht:


Careality