Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 oktober 2016

Boek: Stap uit je eenzaamheid

Iedereen kent wel het gevoel van eenzaamheid, maar vaak gaat dat gevoel vanzelf over. Zo’n 40% van de Nederlandse bevolking geeft echter aan zich te vaak eenzaam te voelen. Hoewel ouderen kwetsbaarder zijn voor eenzaamheid, is het een probleem dat mensen van alle leeftijden kan treffen. De oplossing is volgens Kira Asatryan: verbondenheid, de tegenhanger van eenzaamheid.
Dit meldt AnkhHermes in een persbericht aan Careality.

ankhhermes-stap-uit-je-eenzaamheidGebrek aan verbondenheid
De kern van de eenzaamheid die Kira in dit boek beschrijft heeft geen betrekking op gebrek aan contacten. In de huidige maatschappij is het juist makkelijker dan ooit om met mensen in contact te blijven en nieuwe contacten op te doen. Eenzaamheid wordt echter vaak veroorzaakt door een gebrek aan een gevoel, namelijk het gevoel van verbondenheid. Door de stappen en tips in dit boek te volgen zul je leren meer verbondenheid te creëren met mensen in je omgeving, waardoor het knagende gevoel van isolement snel zal verminderen en je vanzelf uit je eenzaamheid stapt.

Diepgang
Niet alleen legt Kira uit hoe eenzaamheid ontstaat en hoe je het kunt verhelpen, ze rekent ook af met achterhaalde mythen over hoe je je minder eenzaam kunt voelen, zodat je ook precies weet wat je níet moet doen. Daarnaast gaat ze uitgebreid in op de kunst van het ‘leren kennen’ en het ‘geven om’, met als doel inzichtelijk te maken hoe je meer diepgang krijgt in je relaties.

Over de auteur
Kira Asatryan is naast auteur ook relatietherapeute en coach. Haar grootste passie is om eenzame mensen te helpen. Ze heeft een privépraktijk in San Francisco waar ze mensen coacht met als doel ze meer verbondenheid te laten voelen. Op haar website schrijft ze een blog over eenzaamheid die aansluit op haar boek.

Stap uit je eenzaamheid, terug naar waar je thuishoort in verbinding met jezelf en anderen
€ 20,00 |paperback, 240 pagina’s | ISBN 9789020213126Deel dit bericht:


Careality