Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 oktober 2016

Opening vernieuwde Etos op 2 november aan de Burg. D. Kooimanweg in Purmerend

Etos aan de Burgemeester D. Kooimanweg in Purmerend is flink verbouwd. De vernieuwde winkel opent woensdag 2 november om 11 uur, gelijktijdig met de eveneens verbouwde Albert Heijn. “We vieren de opening samen met klanten”, vertelt winkelmanager Elma Vejsilovski. “We hebben speciale acties en scherpe aanbiedingen. Ook krijgen de eerste 500 klanten gratis een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk.” Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

etos-burg-d-kooimanweg-purmerend-fotograaf-dirk-brandEtos heeft de afgelopen weken keihard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben en het resultaat mag er zijn! De vernieuwde winkel heeft een indeling volgens de allerlaatste Etos look & feel. Het ziet er modern uit en oogt ruimer dan voorheen. Vooral de beauty- en geuren-
afdeling zal bij klanten meteen opvallen. Daar staan de verschillende merken overzichtelijk gepresenteerd en er hangen tips over nieuwe stijlen.

Beauty-evenementen
Op zaterdag 5 november is er in de winkel een evenement dat geheel in het teken staat van huidverzorging en make-up. Dan is er een visagist aanwezig die advies geeft. Klanten kunnen zich gratis laten opmaken. “In december organiseren we weer zo’n evenement. Op deze beauty-avond staat dan make-up voor de feestdagen centraal. Meer informatie gaan we eerdaags op onze Facebookpagina plaatsen”, aldus Elma Vejsilovski.

(fotografie: Dirk Brand)


Deel dit bericht:


Careality