Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 oktober 2016

Ronny Oosterling Etos Handoekenhunk 2016

Wie o wie is de nieuwe handdoekenhunk van Etos? De afgelopen weken kon er via www.handdoekenhunk2016.nl gestemd worden op 12 sexy kanshebbers. Wie de meeste stemmen had?: Ronny Oosterling (21) uit Hardinxveld-Giessendam! Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

etos-ronny-oosterling-handdoekenhunk-2016Etos stond deze avond nog voor de deur van deze hunk om hem te verrassen met zijn nieuwe titel en hem direct in zijn – weinig verhullende – winnaarskostuum te hijsen.

Wat wint de hunk?
Ronny Oosterling mag zichzelf dé handdoekenhunk van 2016 noemen. De Facility Management student komt op de cover van de speciale Etos ‘handdoekenhunk kalender’ en hij zal in de week van 21 november met een levensgrote poster in de actiefolder van Etos staan.

Het is het vierde jaar op rij dat Etos deze speciale handdoeken campagne heeft. Afgelopen jaren was de actie zó succesvol dat er een ware run op de handdoeken en een enorme selfie-gekte ontstond rondom de levensgrote kartonnen afbeeldingen van de hunks. In tegenstelling tot voorgaande jaren konden dit jaar álle mannen meedingen naar de titel van handdoekenhunk 2016. Vervolgens kreeg het publiek de kans om op zijn of haar favoriet te stemmen en te bepalen wie er uiteindelijk zou winnen. Etos: “Na twee jaar een Bekende Nederlander ingezet te hebben vroegen we vorig jaar aan het einde van de spaaractie aan onze klanten op Facebook wie dit jaar de hunk zou moeten zijn. Veel vrouwen gaven aan dat hun eigen man de nieuwe hunk moest worden. Dat inspireerde ons, want hoe leuk is het als heel Nederland kan bepalen wie de handdoekenhunk is. Hij is tenslotte van ons allemaal! Dat de handdoekenhunk-actie erg leeft onder het Etos publiek, hebben we zeker gemerkt: nog niet eerder ontvingen we zoveel likes en reacties! De geselecteerde hunks hebben de gemoederen enorm bezig gehouden.”

De actie
Bij besteding van iedere 5 euro ontvang je als Etos-klant een digitale zegel. Vijf zegels plus één euro zijn goed voor een handdoek; tien zegels plus twee euro maakt zelfs een badhanddoek. Let op: vanaf nu kun je alleen sparen met de Mijn Etos app of Etos Klantenkaart. Sparen voor handdoeken!


Deel dit bericht:


Careality