Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 oktober 2016

Therme introduceert nieuwe lijn Secrets (verzorgingsproducten)


Therme, reeds bekend van de succesvolle wereldkuren, introduceert een nieuwe lijn Therme Secrets. De ultieme huidverzorgings-
producten uit de Secrets lijnen van Therme zijn gebaseerd op de grootste geheimen in de wereld op het gebied van lichaams-
verzorging. Er zijn twee Secret verzorgingslijnen ontwikkeld die niet alleen extreem zachte huidverzorging bieden, maar tevens vrij zijn van SLS, SLES, kleurstoffen, parabenen en minerale oliën. Therme Secrets biedt de meest zachte, rijke huidverzorging die je ooit ervaren hebt. Zo meldt leverancier Remark in een persbericht aan Careality.
remark-therme-cleopatra-secret-cream-shower
Het beautygeheim van Cleopatra
Egypte, een land met een rijk historisch verleden én met één van de meest fascinerende en verfijnde beschavingen die onze wereld ooit gekend heeft. De Nijl Delta in Egypte behoorde tot het machtscentrum van de oudheid. Binnen de Egyptische oudheid heeft Cleopatra VII, dochter van de Nijl, de mantel der vergetelheid afgeworpen. Zij is op recht een fascinerende vrouw én wellicht de meest beroemde persoon in de geschiedenis die geboren werd in het Midden Oosten. De Egyptische koningin Cleopatra wordt al eeuwenlang bewonderd om haar oogverblindende schoonheid. Deze schoonheid had ze te danken aan een aantal verbazingwekkende schoonheidsrituelen. Eén van haar meest bekende beautygeheimen was het slapen met een gouden masker op haar gezicht én het baden in melk, honing en Aloë Vera. (…)

Therme – Cleopatra’s Secret
De zeer verzorgende bestanddelen honing en Aloë Vera verrijken de luxueuze producten van Therme Cleopatra’s Secret. De producten geuren naar bloemen, frisheid van sinaasappel, perzin én de verzachtende geur van honing. Een ultieme geurbeleving die je meevoert naar de Egyptische oudheid.

remark-therme-toscana-secret-shimmer-dry-oilHet beautygeheim van olijven
Wie ooit op vakantie is geweest in Toscane (Italië), weet dat dit gebied bekend staat om de olijfgaarden, wijnranken en zonne-
bloemen. Sommige van de beste olijfsoorten komen uit de regio Toscane. De bodem, de hoeveelheid zonneschijn en de hoeveelheid regen tijdens het groeiseizoen, maken Toscane dé ideale groeibodem voor olijven.

Therme – Toscana Secret
Logischerwijs wordt in Italië de olijf dan ook als beautygeheim gebruikt in verzorgingsproducten. Olijf werkt vocht inbrengend, bevat vitamine A & E en antioxidanten. Allemaal positieve eigen-
schappen die zorgen voor een zijdezachte en gehydrateerde huid. De verzorgingsproducten van Therme Toscana Secret zijn dan ook verrijkt met olijf en basilicumolie en hebben de zacht frisse geur van citrus, bergamot, iris en uiteraard olijven.

De producten van Therme Secrets:
Body Exfoliator, Nourishing Shower Oil, Moisturizing Cream Shower, Body Butter, Shimmer Dry Oil, Fragrance Sticks.


Deel dit bericht:


Careality