Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 oktober 2016

Wapiti Darmfunctie Complex, voor een natuurlijke stoelgang

stand constructie packshot

Regelmatig en gezond eten bevordert een goede darmwerking. Vezelrijke voeding, zoals rauwe groente, vers fruit en volkorenproducten, is goed voor een gezonde spijsvertering. Het bevordert de darmperistaltiek, een stuwende beweging die zorgt voor een betere darmpassage. Onregelmatig eten, stress, spastische darmen, angst voor vreemde toiletten (ryphofobie), enzovoorts kunnen een gezonde stoelgang verstoren. Voor een regelmatige stoelgang is het derhalve raadzaam veel te bewegen en eet- en leefgewoontes aan te passen. Ter ondersteuning van een goede darmfunctie kan een natuurlijk middel aan te bevelen zijn. Dit meldt Emonta BV in een productbericht aan Careality.

Wapiti Darmfunctie Complex… het natuurlijk alternatief
Een van de toegepaste natuurlijke kruidenextracten in de Wapiti Darmfunctie Complex is Senna extract. Zeker wanneer men op korte termijn verlichting wenst, biedt Wapiti Darmfunctie Complex een natuurlijke ondersteuning.

Wapiti Darmfunctie Complex is verkrijgbaar in verpakkingen van 40 en 60 dragees. Ook leverbaar in een handige, meeneem verpakking van 20 dragees. De dragees zijn verpakt in hygiënische doordruk strips.

Wapiti Darmfunctie Complex is geschikt voor vegetariërs en is glutenvrij.


Deel dit bericht:


Careality