Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
31 oktober 2016

Walborgh Kieskamp directeur DA-formule

Biohorma Walborgh KieskampPer 1 november 2016 wordt Walborgh Kieskamp (foto) directeur DA-formule bij NDS. Hij zal zich primair bezighouden met het commercieel versterken van de DA-formule. Walborgh is een bekende in de OTC-branche. Zo was hij algemeen directeur bij Biohorma en heeft hij diverse functies vervuld bij Beiersdorf. Zo meldt de NDS in een persbericht aan Careality.

Ondertussen loopt het onderzoek naar de voor-
genomen concentratie van Holland Pharma, drogisterijgroothandel FACO en drogisterijformule D.I.O. nog steeds. Ondanks deze vertraagde vergunningsaanvraag bij de ACM, gaat de DA-formule met volle kracht vooruit. De ambities zijn groot en koersvast. Zo is de leveringsgraad in samenwerking met Holland Pharma hoger dan ooit. NDS/DA zet dan ook stappen naar voren. Deze trend zet Walborgh voort.

Als algemeen directeur bij NDS blijft Henk Castelijns vooralsnog actief betrokken bij de organisatie.


Deel dit bericht:


Careality