Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 november 2016

Leveranciersdag Holland Pharma & Nederlandse Drogisterij Service succes


De eerste gezamenlijke leveranciersdag van Holland Pharma en Nederlandse Drogisterij Service (NDS) was een succes. Afgelopen donderdag 3 november werden in stadion De Vijverberg in Doetinchem de plannen voor 2017 gepresenteerd. Hierbij waren ruim driehonderd genodigden aanwezig.

????????????????????????????????????

De leveranciersdag werd geopend door Jan Bouwman, algemeen directeur Holland Pharma. Daarna nam Henk Castelijns (linksonder), algemeen directeur a.i. NDS, het woord. Castelijns stond kort stil bij het afgelopen jaar om daarna vooruit te blikken op het komende jaar. Hij benadrukte nogmaals dat door de krachtenbundeling van Holland Pharma en NDS een totaalpakket geboden wordt aan de zelfstandige drogist. Holland Pharma biedt het meest uitgebreide assortiment en het online winkelconcept Bewustwinkelen.nl. NDS heeft de sterke retailformule DA en breidt deze ook online verder uit. Dat deze drogisterijformule weer op volle kracht vooruit gaat, blijkt ook wel uit het aantal winkel(her)openingen.

De recentelijk aa????????????????????????????????????ngetreden directeur DA-formule Walborgh Kieskamp (boven) nam vervolgens plaats op het podium. Kieskamp presenteerde op hoofdlijnen de commerciële plannen van DA voor 2017, waarbij de verdere profilering van DA binnen de drogisterijmarkt uiteraard een belangrijke rol inneemt.

hp-nds-leveranciersdag-2016-remco-de-haas-kopieHet laatste deel van de presentatie kwam voor rekening van Remco de Haas (rechts), hoofd Inkoop van Holland Pharma. Hij onderstreepte het belang van het aanleveren van juiste productinformatie en informeerde de aanwezigen over de introductie van een nieuw Product Informatie Systeem.

De dag werd afgesloten met een borrel waarbij er gelegenheid was tot het stellen van vragen aan medewerkers van de verschillende afdelingen van Holland Pharma en NDS.


Deel dit bericht:


Careality