Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 november 2016

Simon Verberne opent Etos-winkel Kersenboogerd in Hoorn

Voortaan kunnen de inwoners van de Kersenboogerd terecht bij Etos in hun eigen wijk. Daar gaat in het winkelcentrum op zaterdag 19 november een gloednieuwe Etos open. De winkel is ruim van opzet, heeft een moderne uitstraling en biedt een gevarieerd assorti-
ment. Winkelmanager Karin Verberne nodigt iedereen uit de nieuwe Etos te bezoeken. “Speciaal ter gelegenheid van de opening hebben we leuke activiteiten en geweldige acties. Zo is er op de openingsdag een visagist in de winkel die advies geeft. Klanten kunnen zich ook gratis laten opmaken.”

etos-kersenboogerd-hoorn-simon-verberneDe winkel is van het bekende familie-
bedrijf Verberne dat op deze plek sinds 1980 een drogisterij heeft en nu verder-
gaat met Etos. De grondlegger van het bedrijf, Simon Verberne, knipt op zaterdag 19 november om 9.00 uur het lintje door. Alle medewerkers, van wie er sommige al jaren in de winkel werken, zijn daar uiteraard bij. Klanten die de opening mee willen maken, zijn ook van harte welkom.

Make-up voor alle huidstinten
Klanten hebben bij Etos in winkelcentrum Kersenboogerd keuze uit een groot aanbod. Dat bestaat onder andere uit producten op het gebied van gezondheid, beauty, dagelijkse verzorging en baby-
verzorging. Ook zijn er bijzondere cadeau-artikelen verkrijgbaar. “Klanten zullen onder de indruk zijn van onze beauty- en geurenafdeling”, zegt Karin Verberne. “Daar staan verschillende merken overzichtelijk gepresenteerd. We hebben nu ook make-up voor alle huidstinten. Op de afdeling vinden klanten tips voor een compleet andere look. Onze medewerkers geven hierover graag vrijblijvend advies.”


Deel dit bericht:


Careality