Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 november 2016

Overname Didden Beheer BV door Nedac Sorbo Group

Per 14 november 2016 heeft handels- en distributieorganisatie Nedac Sorbo Group (NSG) branchegenoot Didden Beheer B.V. (bekend als Didden Distributie Maatschappij BV) overgenomen. De overname past in de strategie van Nedac Sorbo Group om de leidende partner voor long tail service categorieën in de Benelux en UK te worden.

Wouter Meijerink, CEO Nedac Sorbo Group: ”Door het samengaan van beide ondernemingen kunnen we de dienstverlening aan onze bestaande klanten verbreden en verdiepen. De kennis van Didden op het gebied van lampen, batterijen en wenskaarten is een welkome aanvulling op onze expertise. De gezamenlijke onderneming is hierdoor in staat nog beter in te spelen op de groeiende behoefte van onze klanten in het uitbesteden van de long tail non-food assortimenten in verschillende dienstverleningsvormen. We zullen hiertoe de komende weken inventariseren hoe we de optimale synergie kunnen vinden door gebruik te maken van elkaars sterkten.”

shake handsPeter Steijven, interim bestuurder Didden Beheer BV: “In de Nederlandse organisatie was behoefte aan een stabiele partner na de afgelopen turbulente jaren. Didden is ervan overtuigd in NSG de best mogelijke partner te hebben gevonden om een gezond perspectief te creëren voor de onderneming en haar medewerkers. De bestaande Belgische vestiging van Didden Beheer BV, die al 23 jaar onder leiding van Frank van Vught staat, zal zijn activiteiten ongewijzigd voortzetten.”

Over Nedac Sorbo Group
Nedac Sorbo Group is een handels- en distributiebedrijf gevestigd in Duiven (NL), Breendonk (BE) en Bath & Leiston (UK) en heeft 370 medewerkers in dienst. Het bedrijf is gespecialiseerd in het sourcen, ontwikkelen en distribueren van non-food concepten. NSG is georganiseerd rond de category groups Petcare, Cleaning, Personal Care & Legwear, Housewares, Specials & Logistic Service en Healthcare. Elke category group heeft zijn eigen category management, sales & sourcing medewerkers en ontwikkelt productconcepten voor zowel private label als merk. Met meer dan 10.000 producten in 20 productcategorieën bedient Nedac Sorbo Group dagelijks haar klanten in heel Europa. Het klantenbestand bestaat uit food en non-food retailers, bouwmarkten en tuincentra.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wouter Meijerink, CEO van Nedac Sorbo Group: 026 319 4444.


Deel dit bericht:


Careality