Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 november 2016

MAIN Cosmetics BV eigenaar Scrub & Rub

MAIN Cosmetics BV is sinds 4 november jl. officieel eigenaar geworden van het merk Scrub & Rub, een prachtig assortiment luxueuze bodyproducten. Oprichtster Andrea Simons heeft er voor gekozen het door haar ontwikkelde merk Scrub & Rub bij MAIN Cosmetics BV onder te brengen. Zo meldt MAIN Cosmetics in een persbericht aan Careality.
main-cosmetics-scrub-rubMAIN Cosmetics BV is gevestigd in Nijkerk en onder deze naam sinds 2011 actief als exclusief distributeur binnen de professionele sector van de luxe haarverzorgingsmerken Aloxxi, Bumble & bumble, Doop en Medavita.
Echter, ons bedrijf bestaat reeds sinds 1955 en was bij velen van u bekend onder de naam Adriaan de Rooij BV (DYLON textielverven, K2R en Toets lederverzorging).


Deel dit bericht:


Careality