Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 november 2016

Solligne lanceert een instant colour wimper- en wenkbrauwverf

Binnen drie minuten perfecte long-lasting gekleurde wimpers en wenkbrauwen. Het eerste product uit de Solligne Beauty Solutions lijn: een instant colour wimper- en wenkbrauwverf die lang blijft zitten. Zonder waterstofperoxide en gemakkelijk zelf thuis aan te brengen.

solligne-groupshotNa tien jaar ervaring in de cosmetica branche, en de tweede generatie binnen een cosmetica familie, nemen beauty experts Elise en Willem Leijtens het heft in eigen handen om hun liefde voor cosmetica te vertalen naar een eigen lijn met slimme beauty oplossingen. Key hierbij zijn innovatie, moderniteit en kwaliteit.

Solligne, één product voor zowel je wimpers als je wenkbrauwen, met een kleurecht resultaat binnen drie minuten. Beschikbaar in drie verschillende kleuren, voor elk type vrouw: bruin, bruin-zwart en zwart.

Verkoop-adviesprijs, Solligne
wimper- en wenkbrauwenverf: euro 14,95.


Deel dit bericht:


Careality