Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 november 2016

PUPA Milano introduceert: Contouring & Strobing #Ready4Selfie

????????????????????????????????????

Sociale media hebben wederom bewezen dat het nieuwe trends direct spot. Ook als het gaat om nieuwe make-up technieken zijn Facebook en Instagram de perfecte kanalen om te ontdekken welke favoriet zijn bij bekendheden en it-girls. Met een nieuw palette omarmt PUPA Milano twee van de bekendste technieken: contouring & strobing!

Het doel van contouring is om de gelaatstrekken vorm te geven en de kenmerken van het gezicht te balanceren door te spelen met schaduw en licht. Bij strobing wordt de nadruk gelegd op hogere gedeeltes in het gezicht door het licht dat er op schijnt te reflecteren. Twee make-up technieken die zorgen voor een look die klaar is voor een #selfie.????????????????????????????????????

#Ready4Selfie Powder Palette
Het palette bevat vier verschillende poeders, drie om te contouren en om te stroben. Er zijn drie palettes voor een lichte, medium en donkere huid, elk bestaande uit vier poeders.

PUPA Milano Contouring & Strobing is verkrijgbaar bij DA en een selektie van Etos/winkels.

Verkoopprijs euro 26,95.


Deel dit bericht:


Careality