Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 november 2016

Wittere tanden met 100% natuurlijke & vegan whitener van Charwhite

watmooi-youtube-filmpje-whitening-charwhiteNieuw in de webshop van watMooi: 100% natuurlijk, vegan & niet getest op dieren. Dat is de geweldige Charwhite Natural Teeth Whitening Powder. Bij dagelijks gebruik, zorgt deze whitener al na enkele dagen voor wittere tanden. Het gebruik van het zwarte(!) poeder is in het begin even wennen. Je tanden worden eerst helemaal zwart! Maar even spoelen en je kunt weer lachen. En niet alleen jij. Want Charwhite doneert 10% van alle aankopen aan de Non Profit organisaties Pencils of Hope en Charity: water. Deze organisaties zorgen dat kinderen in de derde wereld naar school kunnen en werken aan de bouw van nieuwe, schone waterbronnen. Dat meldt watMooi in een persbericht aan Careality.

watmooi-whitening-charwhite-blikjeHoe het werkt
Het product bestaat uit actieve kool uit kokosnootdoppen. Dit wordt ook wel activated charcoal genoemd. Deze de stof reinigt de tanden en heeft een ontgiftende werking doordat het vuil-, gifstoffen en aanslag aan zich bindt. De Bentoniet klei remineraliseert en versterkt het tandglazuur. Organische sinaasappelschil zorgt voor het bleek- en glanseffect en bevat geen citroenzuur. Organische pepermunt verfrist en bestrijdt ontstekingen van de mondholte. Ook heeft het kalmerende effecten op geïrriteerd tandvlees. Voor het beste resultaat, gebruik je de poeder elke dag. Ook voor gevoelige tanden.

Geschikt voor vegans
Voor dit product zijn geen dierlijke grondstoffen gebruikt en het is niet getest op dieren. Daarmee is Charwhite dus ook geschikt voor vegans.

watmooi-whitening-charwhite-model-blikjeBestellen
Eén verpakking van de Charwhite Natural Teeth Whitening Powder is geschikt voor ongeveer 150 poetsbeurten. De whitener is te bestellen via www.watmooi.nl en kost €35,-.

watMooi
watMooi is de grootste online winkel in Nederland op het gebied van duurzame mode. Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.

Bezoek onze webshop op www.watmooi.nl.


Deel dit bericht:


Careality