Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 december 2016

Boeken: Make-up en Hair, van Xelly Cabau van Kasbergen

Speciaal voor de feestdagen is hét make-up boek van Nederland, Make-up van Xelly Cabau van Kasbergen, opnieuw uitgebracht. De special edition is in een stijlvol nieuw jasje gehesen en tijdelijk voor slechts €15,- verkrijgbaar.

kosmos-uitg-make-upboek-xelly-cabau-v-kasbergenWeten wat bij je past en hoe je dat gebruikt – dat is het geheim van Xelly. Gebaseerd op haar eigen ervaring met het opmaken van BN’ers als Yolanthe, Sylvie Meis en Kim Feenstra schreef Xelly een praktisch make-upboek waarin je alles kunt vinden om te shinen. De goede foundation, het gebruik van de juiste lipstick en bronzer: na het lezen van dit boek kan iedereen het beste uit zichzelf halen.

Make-up
Auteur: Xelly Cabau van Kasbergen – ISBN: 9789021563138 – Prijs: € 15,- Kosmos Uitgevers

Je look afmaken met een perfect kapsel? In mei 2017 verschijnt Xelly’s tweede boek bij Kosmos Uitgevers. Hair is de ijzersterke opvolger van Make-up.

kosmos-uitg-hair-xelly-cabau-v-kasbergenIn Hair deelt Xelly hoe je het beste uit je haar kunt halen, welke tools je kunt gebruiken en welke kleur en haarstijl het beste bij jouw gezicht passen. Een praktisch boek vol step-by-step tutorials, van beach waves, glamourkrullen en steil haar tot simpele updo’s van 2 minuten voor een doordeweekse dag.

Hair
Auteur: Xelly Cabau van KasbergenISBN: 9789043919487 Prijs: € 17,99Kosmos Uitgevers – Verschijnt in mei 2017

Xelly Cabau van Kasbergen (Ibiza, 1988) is visagiste en haarstyliste, en werkt met tal van celebrity’s. Daarnaast verzorgt ze make-up en haar voor modeshows, tv-
programma’s en shoots van tijdschriften als Glamour, Grazia en LINDA.


Deel dit bericht:


Careality