Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 december 2016

The Only 1 Matte Lipstick, van Rimmel London

De lipstickrevolutie gaat verder… Rimmel Londons baanbrekende The Only 1 Lipstick krijgt een MATTE versie. Een langdurige, niet uitdrogende kleur, hydratatie en het resultaat van een elegante, matte finish… de The Only 1 Matte Lipstick heeft het ALLEMAAL. Geen concessies meer. Dit meldt Coty in een persbericht aan Careality.
coty-rimmel-london-the-only-1-matte-700-trendsetter
Matte lipsticks die je lippen uitdrogen zijn echt passé! The Only 1 Matte Lipstick, die een nieuwe generatie van matte lipkleuren vertegenwoordigt, heeft het allemaal: een nietuitdrogende formule die ook echt comfortabel aanvoelt. De lipstick is zelfs zo comfortabel en hydraterend dat deze, als een droom, moeiteloos en egaal over de lippen glijdt – je zult het heerlijk luchtige gevoel geweldig vinden. Nu kun je met sensationele stijl en gemak echt genieten van de glansvrije liptrend.

Met vier opvallend matte tinten in je lipstick arsenaal zal je rebelse liplook de aandacht afdwingen. De cast van de trendy The Only 1 Matte Lipsticks bestaat uit Salute #200, een pinkie nude tint, Take The Stage #500, intens rood, Trendsetter #700, een krachtige nude, en The Matte Factor #810 in weelderig bessenrood. Je lippen zullen opvallen door het schitterende suède effect van de kleuren.

coty-rimmel-london-the-only-1-matte-model-georgia-may-jaggerGeorgia May Jagger is onze vurige leidster van de ‘mat’ revolutie. In de fascinerende campagne draagt ze een geweldige matte look, waarbij ze haar glansvrije karmozijnrode lippen combineert met een militair jasje. Moeiteloos cool zwaait Georgia de Rimmel London vlag voor de MAT overwinning.

THE ONLY 1 MATTE LIPSTICKS staan nù in de HOT SPOT bij de geautoriseerde Rimmel London verkooppunten – adviesverkoopprijs Є 11,99.


Deel dit bericht:


Careality