Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 december 2016

Vamp! Extreme goes extreme

Vaak gezegd, maar daarom niet minder waar; mascara is het must-have product voor elke vrouw die geweldige ogen wil. Het is dan ook vanzelfsprekend dat PUPA Milano zoveel mogelijk tijd en energie stopt in het ontwikkelen van de perfecte mascara, eentje die elke vrouw de oogopslag geeft waar ze naar verlangt. Wij presenteren: Vamp! Extreme in vijf nieuwe kleuren.

Volgend op de introductie van de Vamp! Extreme lanceert PUPA Milano een lijn extreme mascara’s in intense en gedurfde kleuren. Vijf onweerstaanbare kleuren voor een dramatische oogopslag: Dramatic Brown, Navy Blue, Shocking Blue, Intense Purple en Army Green.

De Vamp! Extreme Mascara heeft een vloeibare textuur die ervoor zorgt dat de mascara sterk gepigmenteerd is en de ogen een extra donkere oogopslag geeft zonder dat de wimpers zwaar aanvoelen. De combinatie van de rijke en romige formule en de innovatieve applicator zorgen voor een verrassend en ogenblikkelijk volume in slechts één slag. Het resultaat is extra volle en lange wimpers die prachtige look geven die uren blijft schitteren.

Adviesverkoopprijs: € 18,50.

Vamp Extreme! is onder andere verkrijgbaar bij DA en een selectie van ETOS, bekijk alle verkoopadressen op www.PUPA.nl.


Deel dit bericht:


Careality