Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 januari 2017

A.S. Watson benoemt Roland van den Berg tot directeur e-commerce Benelux

A.S. Watson Health & Beauty Benelux heeft Roland van den Berg benoemd tot directeur e-commerce. In deze hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor de operationele uitvoering, alsmede de verdere ontwikkeling van de webshops www.kruidvat.nl, www.kruidvat.be en www.trekpleister.nl. De benoeming is met ingang van 9 januari 2017 van kracht. Dit meldt A.S. Watson aan Careality.

Roland van den Berg (42) heeft op het gebied van e-commerce een lange staat van dienst opgebouwd. In zijn vorige functie was hij als directeur e-commerce verantwoordelijk voor de ontwikkeling en operationele aansturing van de e-commerce-activiteiten bij Jumbo Supermarkten. Tussen 2011 en 2014 was Van den Berg (foto) werkzaam als programmamanager e-commerce en als manager Business Development van Jumbo. Hiervoor werkte hij als adviseur bij het internationale strategisch adviesbureau OC&C Strategy Consultants en bekleedde hij verschillende functies binnen Finance, Marketing en Sales bij Unilever.

Sterke groei e-commerce
“De retailsector verandert snel. De klant ontwikkelt zich tot een multimediale gebruiker en koopt zijn producten via verschillende kanalen. A.S. Watson ontwikkelt zich steeds meer tot een cross-channel retailer, waarbij we inzetten op een eenduidige klantbeleving, of de klant onze producten nu in een fysieke winkel of online koopt. Onze webshops in Nederland en België maken een snelle ontwikkeling door en de omzet uit e-commerce stijgt significant”, vertelt Gerard van Breen, CEO A.S. Watson Benelux. “Roland van den Berg zal als directeur e-commerce invulling geven aan de verdere groei van e-commerce binnen A.S. Watson Benelux. Hij heeft op dit gebied enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Roland een grote bijdrage zal leveren aan onze omnichannel groeistrategie en de versterking van ons e-commerce kanaal.”


Deel dit bericht:


Careality