Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 januari 2017

Op 18 januari a.s. opent Etos nieuwe winkel aan het Plein ’40-‘45 in Slotermeer

Etos in het Slotermeerse winkelcentrum Plein ’40-’45 krijgt een andere plek. De winkel verhuist van de buitenkant van het centrum naar binnen en komt in een pand tegenover C & A. Woensdag 18 januari om 9.00 uur gaat de nieuwe Etos open. Deze feestelijke dag wordt samen met klanten gevierd. Er zijn scherpe aanbiedingen en speciale acties. Voor klanten ligt er bij besteding van 5 euro gratis een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk klaar, zolang de voorraad strekt. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Ook na de opening blijft het extra gezellig bij Etos op Plein ’40-’45. Zaterdag 21 januari is er van 11.00 tot 17.00 uur een evenement dat geheel in het teken staat van huidverzorging en make-up. In de winkel zal een visagist aanwezig zijn die persoonlijk advies geeft. Klanten kunnen zich dan ook gratis laten opmaken.

Iedereen is van harte welkom!
Het pand waarin de nieuwe Etos komt, is wat kleiner dan de oude vestiging. Dat vindt winkel-manager Joke Roest (rechts op foto) geen probleem. “Het voelt veel knusser en gezelliger aan. Bovendien wordt de winkel ingericht volgens de allerlaatste Etos look & feel. Door de nieuwe indeling oogt het geheel modern en over-
zichtelijk.” Etos heeft een groot en gevarieerd assortiment, met voor elke portemonnee een ruime keuze. De nadruk ligt op beauty en huidverzorging. Er zijn veel verschillende merken; medewerkers geven hierover graag vrijblijvend advies aan klanten. Een prettige vernieuwing is dat Etos op Plein ’40-’45 de openingstijden flink heeft verruimd. “Donderdag sluiten we voortaan om 21.00 uur. Ook zijn we vanaf nu elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur”, aldus de winkelmanager.


Deel dit bericht:


Careality