Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 januari 2017

Desirée Werner van Erven (Kruidvat-Tilburg): ‘Beste Zelfzorgadviseur 2016’

Op 23 januari jl. was de feestelijke uitreiking van de verkiezing ‘Beste Zelfzorgadviseur 2016’. De verkiezing is een samenwerkings-
verband tussen het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD), online leerplatform DrogiWeb.nl en glossy vakblad Lijfblad. Doel van de verkiezing is het stimuleren van excellente advisering en aandacht voor het belang van de drogisterijbranche in Nederland. Dit wordt gemeld in een gezamenlijk persbericht aan Careality.

Beste zelfzorgadviseur word je niet zomaar! Op verschillende vakgebieden moet je uitblinken: van kennis van de kleine kwalen, producten en werkstoffen tot de kennis van de grenzen van zelfzorg, wanneer je naar de huisarts doorverwijst. Daarnaast moet je ook nog goede advies- en communicatievaardigheden bezitten.

De 10 beste deelnemers waren dan ook in gespannen afwachting aanwezig bij de uitreiking in het Ampt van Nijkerk. Directie en management van de drogisterijformules Kruidvat, Trekpleister, D.I.O., DA en Etos waren aanwezig om het feest mee te vieren.

CBD directeur Mr. Marten Hummel opende het programma en Ruud Coolen van Brakel, directeur Instituut voor Verantwoord Medicijn-
gebruik, deed de presentatie en uitreiking van de prijzen.

De Beste Zelfzorgadviseur 2016 is geworden: Desirée Werner van Erven, werkzaam bij Kruidvat Tilburg.

Desirée Werner van Erven behaalde bij de 6 online toetsen een score van maar liefst 78%. Bij het mysterie bezoek schreef zij de volle 80 punten op haar naam en daarmee is zij de terechte winnares!

Het juryrapport vertelt dat Desiree goed luistert, de juiste vragen stelt, zorgvuldig is, ondanks drukte de tijd neemt en het uiteinde-
lijke advies op een natuurlijke manier uitvoert. Wat een pracht prestatie, wij feliciteren Desirée van harte met deze titel!

Desiree krijgt een fantastische reis voor 2 personen naar Curaçao aangeboden door Herôme. Daarnaast ontving zij een goedgevulde goodiebag, mede mogelijk gemaakt door: IMKO, Trophax-OTC, Greenland, CBD, Alka, Kyboe!, Herôme, Rebel & Rose, Bach Rescue, TanOrganic, TradeSense en Young Beauty.

.
Categoriewinnaars
Gezien de grote van het traject werd er per categorie ook een winnaar geselecteerd, dat zijn geworden:

-categorie Geneesmiddelen: Conny van ’t Hof van Drogisterij/Slijterij M. van Loon
-categorie Homeopathie, fytotherapie, supplementen: Desiree Werner van Erven van Kruidvat Tilburg
-categorie Overige zelfzorgmiddelen: Esther Hansma van D.I.O. Westerwolde
-categorie Casussen uit de praktijk: Ingrid Bakker van Etos Bakker

Alle categoriewinnaars ontvingen een mooie goodiebag aangeboden door: Aussie, 4711, Swisse, Andrélon en Olaz.

Eervolle vermelding
Alida Blokzijl van D.I.O. Zuidwolde en Ingrid Bakker van Etos Bakker verdienen zeker ook een eervolle vermelding. Zij werden respectievelijk 2 en 3! Alida haalde bij de online toetsen maar liefst een gemiddelde score van 83%!

Foto linksboven: v.l.n.r. Susan Lether, adviseur Learning & Development. Desiree Werner van Erven, drogist. Paul Vissers, directeur Kruidvat Operations Nederland.
Foto rechts: v.l.n.r. Ingrid Bakker, Etos Bakker. Desiree Werner van Erven,Kruidvat Tilburg. Alida Blokzijl, D.I.O. Zuidwolde.

(Foto’s: REEM©)


Deel dit bericht:


Careality