Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 januari 2017

Roermond trotse Vitaminstore van het jaar

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Vitaminstore werd bekend gemaakt dat Vitaminstore Roermond een jaar lang de titel ‘Vitaminstore van het Jaar’ mag dragen. Deze felbegeerde titel is de kroon op het werk van Monique Kleiser en haar team, die iedere dag opnieuw voor de volle 100% voor hun klanten klaarstaan. Zo meldt Vitaminstore in een persbericht aan Careality.

Eind 2015 ontstond het idee om binnen Vitaminstore de klanttevredenheid te laten toetsen. In samenwerking met de mystery-
shoppers van Retail Reality werd er een reeks aan workshops opgezet over klanttevreden-
heid. Daarnaast werden er mysteryshoppers op pad gestuurd om te kijken hoe het er in het ‘echt’ aan toe zou gaan in de winkels. Martien Overbeek, Vitaminstore’s winkelcoach, legt uit: “Goede medewerkers zijn van cruciaal belang voor het succes van een retailer. Het verschil wordt gemaakt op het gebied van advies en service, maar ook op het gebied van empathie en authenticiteit. We willen voortdurend focussen op de klant, erachter komen wat hen drijft en waar wij kunnen helpen.”

Verkiezing
“And the winner is…Roermond!”, zo klonk het tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Vitaminstore in Utrecht. Koert Otten, directeur van Vitaminstore, vertelt: ‘’Op de kop af 10 jaar geleden won Monique Kleiser al eens de prijs voor meest gastvrije Limburger. Eigenlijk een Horeca-award. ‘Er elke dag een feestje van maken met de klant’, is binnen Vitaminstore inmiddels de gevleugelde uitspraak van Monique, die er als storemanager samen met Ilse, Sandra en Patrice elke dag alles uit de kast halen om dat te bewerkstelligen.’’

Over Vitaminstore
Er zijn 33 winkels van Vitaminstore in Nederland plus een grote online webshop. Men kan er terecht voor deskundig advies en een ruim assortiment aan gezondheidsproducten. Behalve voedingssupplementen, natuurcosmetica, sportvoeding en andere producten voor een healthy lifestyle is er in sommige winkels ook een juicebar Vitaminboost, waar verse juices worden bereid.


Deel dit bericht:


Careality