Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 januari 2017

NIEUW: Elvive Phytoclear, zachte anti-roos haarverzorging, van L’Oréal Paris

Uit onderzoek blijkt dat 43% van de vrouwen wel eens last heeft van roos… maar liever geen anti-roos shampoo gebruikt uit angst dat die zowel de hoofdhuid als het haar teveel belast. Ontdek het groene alternatief: Elvive Phytoclear, een haarverzorgingslijn verrijkt met drie pure essentiële oliën met een milde formule die zowel haar als hoofdhuid respecteert en verzacht.

Elvive van L’Oréal Paris introduceert haar nieuwe ‘groene alternatief’: verzorgingsproducten met drie plantaardige oliën om zichtbaar roos te verminderen, de hoofdhuid te verzorgen en het haar te verzachten.

• Tea tree – een antibacterieel bestandsdeel.
• Citroengras – helpt de hoofdhuid in balans te brengen.
• Geranium – rijk aan antioxidanten.

Elke formule is ook verrijkt met Octolamine, een revitaliserende werkstof die de haarvezels versterkt. Zonder siliconen.

Elvive Phytoclear: Shampoo euro 4,49, 2 in 1 Shampoo euro 4,49 en Lotion euro 7,99.


Deel dit bericht:


Careality