Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 februari 2017

Jordan introduceert de Expert Clean tandenborstel

Er bestaat een misverstand in Nederland dat alleen elektrische tandenborstels je tanden optimaal kunnen reinigen. Echter zorgt de juiste handtandenborstel ervoor dat je ook op handmatige wijze een cleaning expert van je tanden kunt worden. Daarom introduceert Jordan de Expert Clean tandenborstel met de unieke CleanTech™ en GumCare Technologie. Dit schrijft leverancier Remark BV in een persbericht aan Careality.

CleanTech™ Advanced Angle Technologie
De Jordan Expert Clean tandenborstel is voorzien van de CleanTech™ Advanced Angle Technologie. De GumCare borstelharen zorgen voor zacht een effectieve reiniging van het tandvlees terwijl de CleanTech™ borstelharen op unieke wijze zijn gepositioneerd in twee rijen met verschillende lengtes en hoeken. Hierdoor reinigt deze premium tandenborstel Jordan Expert Clean je tanden op professionele en uiterst effectieve wijze. Het ergonomische handvat van de Jordan Expert Clean zorgt voor een goede grip, waardoor het tandenpoetsen wordt vereenvoudigt.

Jordan Expert Clean is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en in de hardheid soft en medium.
Verkrijgbaar bij de betere drogist.


Deel dit bericht:


Careality